Een totaalservice in boekhouding ...

Welkom op de website van Fiduciaire Swinnen & Partners te Mol. Wij bieden onze klanten een totaalservice inzake boekhouding, fiscaliteit en adviesverlening rond alle financiële en management-technische aangelegenheden. Waar nodig zorgen wij voor ondersteuning door externe diensten via onze samenwerking met bedrijfsrevisoren, notarissen, advocaten, verzekeringsmakelaars, financiële instellingen en specialisten in sociale wetgeving, om zo een optimale begeleiding en advisering te verzekeren.

Voor elke vraag of elk probleem waarmee een ondernemer geconfronteerd wordt streven wij naar een oplossing op maat. Door onze klantgerichte service, jarenlange ervaring en optimale persoonlijke én professionele samenwerking, wil Fiduciaire Swinnen & Partners zijn cliënteel een meerwaarde bieden voor hun bedrijf, om zodoende samen uw doelstellingen te bereiken.

Fiduciaire Swinnen & Partners biedt een ruime ervaring in verschillende sectoren, en werkt zowel voor kleine, middelgrote als grote ondernemingen, alsook verenigingen, VZW's en éénmanszaken.


© Fiduciaire Swinnen & Partners bvba
Martelarenstraat 74
2400 Mol
Tel : 014 / 33 74 00
Fax : 014 / 32 06 51
info@fidu-swinnen.be
www.fidu-swinnen.be