Een multidisiplinaire aanpak.

Fiduciaire Swinnen & Partners bv te Mol (Antwerpen) is een multifunctioneel en all-round boekhoudkantoor met een professionele maar persoonlijke aanpak en een uitgebreide ervaring in verschillende sectoren. Door onze allesomvattende service leveren wij een reële meerwaarde aan uw onderneming en vormen wij uw vertrouwenspersoon in verschillende materies.

Ons doel is het verlenen van een optimale en klantgerichte service op maat en een samenwerking met open communicatie. Hierdoor helpen wij uw doelstellingen te bereiken met nadruk op onderbouwd advies en begeleiding. Elke klant van Fiduciaire Swinnen & Partners beschikt over een persoonlijke dossierbeheerder, die steeds door en door op de hoogte is van uw bedijf. Wij werken voor alle soorten firma’s, van eenmanszaken tot en met vennootschappen. Als voormalig directeur van Deloitte beschikken wij zowel nationaal als internationaal over de nodige expertise en contacten om u op een efficiënte en vooral correcte manier te begeleiden.

Fiduciaire Swinnen & Partners beschikt over een uitgebreid team van geschoolde en erkende medewerkers, en is lid van het BIBF.

Diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

Accountancy

opmaken en bespreken van de tussentijdse resultaten

Startersbegeleiding

Start je als zelfstandige? Maak dan zeker een afspraak voor startersbegeleiding op maat

Analyse

Opvolging van het kapitaal.

Overeenkomsten

maken we graag voor je op.

Fiscaliteit

BTW, vennootschapsbelasting, personenbelasting

Boekhouding

input van facturen, bankafschriften en eindbalans

Loonadministratie

sociale wetgeving, C.I.S.W., sociaal secretariaat, vergunningen, …

Investeringsadvies

en subsidies